Ismerd meg a Városligeti Műjégpálya történelmét

Főoldal > A Városligeti Műjégpálya történelme

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Városligeti Műjégpálya történelme


2019/01/02

A Városligeti Műjégpálya nagy múlttal rendelkezik, az évek során pedig több változáson is átesett a Városliget és környéke. A következőkben megismerheted a Városligeti Műjégpálya történelmét! 


A tél még javában tart, aminek sokan örülnek, de ugyanennyien már inkább a nyarat várják. Ilyenkor nem töltünk elég időt szabadban, pedig ebben az időszakban is szükségünk van friss levegőre, mozgásra. Az egyik legnépszerűbb és legszórakoztatóbb téli program a korcsolyázás, a legjobb korcsolyapálya Budapesten pedig a Városligeti Műjégpálya.

 A 12 070 m2-es alapterületű korcsolyapálya Budapest, és egyben Európa egyik legnagyobb korcsolyapályája. A hivatalos megnyitó Rudolf koronaherceg társaságában zajlott, a megnyitása azonban egyáltalán nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis a Pesti Korcsolyázó Egyletnek kitartó közbenjárása után kaptak csak engedélyt a városi tanácstól, hogy minden télen a tó egyik részét korcsolyapályaként használhassák.Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.