Sarar Blog

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Sarar Blog

Sarar Blog

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

Bemutatjuk, hogy mit érdemes csinálnod Budapesten tavasszal!

2019/03/01 -

Mit csinálj Budapesten tavasszal?

Budapest az egyik legszebb város Európában, ahol megannyi izgalmas program várja a turistákat és a lakosokat, a tavaszi szezonban is. Bemutatjuk, hogy mit érdemes csinálnod Budapesten tavasszal! 
Bemutatjuk, hogy hogyan lehet igazán energikus a napod

2019/02/27 -

4 tipp, hogy energikusan indítsd a napodat

A sok teendőnek, a kevés alvásnak köszönhetően nem olyan egyszerű energikusan indítani a napot. A következőkben ehhez adunk néhány hasznos tanácsot! 

2019/01/02 -

A Városligeti Műjégpálya történelme

A Városligeti Műjégpálya nagy múlttal rendelkezik, az évek során pedig több változáson is átesett a Városliget és környéke. A következőkben megismerheted a Városligeti Műjégpálya történelmét! 
Lakásvásárlás

2018/11/28 - SzSz

Erre figyelj, ha lakást vásárolsz

Lakásvásárlás során fontos mérlegelnünk minden igényt, és persze a költségvetést is. Alaposan át kell gondolnunk milyen szükségleteink, vannak egy lakással kapcsolatban: hány négyzetméter, hány szoba, kertes legyen-e, milyen fűtése...
Retro Rádió

2018/09/12 - CsA

Retro Rádió - bulizz retro slágerekre

Hazánk rádiós piacán nemrégiben megjelent egy új, izgalmas szereplő, a Retro Rádió. A rádió nevéből már könnyen következtethetsz arra, hogy milyen zenéket is játszanak, de cikkünkből még többet is megtudhatsz a rádióról!
Tárgyak a múltból

2018/08/26 - CsA

A legmenőbb múltbéli technológiák

Napjainkban a technika hihetetlen ütemben fejlődik és napról napra jelennek meg az újabbnál újabb kütyük. Azonban több olyan játék/eszköz is látható napjainkban a piacon, amelyek a 70-es, 80-as, 90-es éveket hozzák vissza. Olvasd el cikkünket...
Retró divatos

2018/07/25 - CsA

Retró divat, ami nem csak régen volt menő

Napjainkban sok trend a 80-as évekből köszönt vissza, mégis, amikor erre az időszakra gondolunk a feltűnő hajak és ruhadarabok jutnak eszünkbe. Olvasd el cikkünket és nosztalgiázz velünk, hogy milyen is volt a „retró divat”!
Retró édességek

2018/07/23 - CsA

Kedvenc retró édességeink

A retró dolgok közül talán a legjobban hiányolt termékek a retró édességek. Sajnos napjainkban már egy-egy közülük nagyon nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhető. Íme, 3+1 retró édesség, amelyet mindenki imádott és sokak még ma is szívesen vásárolnák!

Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.