Retro játéktermes játék – magyar retro magazin

Főoldal > Retro játéktermes játék – mutatjuk a 3 legnépszerűbbet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Retro játéktermes játék – mutatjuk a 3 legnépszerűbbet!


2018/05/25
CsA

A retro játéktermes játék műfaj újra hódít manapság! Egyre több külföldi és hazai számítógépes játékokkal foglalkozó internetes oldal és videós (vlogger, gamer, streamer) is előszeretettel vesz elő újra retro játéktermes játékot a nosztalgia kedvéért. A beleélés érdekében megmutatjuk a 3 legnépszerűbb retro játéktermes játékot.

3 retro játéktermes játék a múltból

A 3 legnépszerűbb retro játéktermes játék

A 3 valaha volt legnépszerűbb retro játéktermes játék kapcsán mi is merengtünk a régi jó dolgokon. Ilyenek sok ember számára a számítógépes játékok is, hiszen sokak arcára csaltak már mosolyt. Lássuk melyek is voltak ezek a játékok!

 1.: Pac-Man

 

A Pac-Man retro játéktermes játék 1980-ban jelent meg a Namco cég jóvoltából. Meg merjük kockáztatni, és sok lista is minket igazol, hogy ez a világ egyik legismertebb játéka. A játékban a sárga ikonikus Pac-Man sárga figurát kell irányítanunk egy labirintusban. A játék célja, hogy felszedjük a pontokat, közben ügyelve a négy szellem ellenségre, hogy nehogy elkapjanak minket, mert akkor a játék véget ér.


2.: Space Invaders

 

A Space Invaders retro játéktermes játék két évvel korábban, 1978-ban jelent meg a Taito cég fejlesztésével. Ez volt az első lövöldözős játék, így hamar igen népszerű lett. A játékban egy ágyút irányítunk az űrben, mellyel ki kell lőni az űrlényeket, hogy ne tudják meghódítani a Földet.


3.: Tetris

 

A Tetris retro játéktermes játék 1984-ben jelent meg egy orosz tervező által Moszkvában, Amerikába pedig 1986-ra ért el. A játékban ügyességünket tehetjük próbára, melyben négyféle geometriai alakzatot kell úgy elhelyezni, hogy egész sorokat kitöltsön. Ilyenkor a sorok eltűnnek és egyre több pontot gyűjthetünk össze.

Retro játéktermes játékok manapság

Természetesen az összes retro játéktermes játék először játéktermekben található játékgépeken jelent meg, de a technológia fejlődésével megjelentek a számítógépekre is. Manapság is újra népszerűvé váltak ezek az egyszerű grafikájú játékok, melyek inkább a játékos ügyességét hivatott próbára tenni.Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.