Plus Size divat tippek: így öltözködhetsz előnyösen M-es méret felett!

Főoldal > Plus Size divat tippek: így öltözködhetsz előnyösen M-es méret felett!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Plus Size divat tippek: így öltözködhetsz előnyösen M-es méret felett!


2019/05/17

A molett testalkatú lányoknak sok esetben nincs könnyű dolguk, ha ruhaválasztásra kerül a sor. A nagy divatmárkák konfekcióméretei gyakran előnytelenek M-es méret felett, de mit tehetsz mégis molettként, hogy előnyösen, csinosan öltözködj?

Plus Size divat tippek: így öltözködhetsz előnyösen M-es méret felett!

#1 Ismerd a tested! 

A legfontosabb lépés ha plus size női ruhákról beszélünk, hogy megismerd saját adottságaid, és elfogadd azokat. Ha a saját testalkatodnak megfelelő ruhadarabot választod ki, és kiemeled előnyösebb részeid, már nagyon nagy lépést tettél azért, hogy csinosan, előnyösen öltözködj! 

 #2 Karcsúsítsd derekad optikailag! 

Az, hogy milyen ruhadarabokkal tudod elérni ezt a hatást, az testalkatodtól függ – de végérvényben mindig az a cél egy molett lány öltözködésében, hogy dereka karcsúbbnak tűnjön. Attól függően, hogy mellben vagy popóban vagy erősebb, a másik területet érdemes hangsúlyozni – ezzel elérve a kívánt homokóra hatást.

 

#3 Ne bújj zsákba!  

Sajnos a Plus Size lányok még ma is gyakran elkövetik azt a  hibát, hogy méretüknél egy, esetleg két számmal is nagyobb, zsák fazonú ruhákat húznak annak reményében, hogy az majd eltakarja kevésbé szeretett testrészeiket. Ezzel pedig éppen az ellenkező hatást váltod ki! Mindig a saját méretednek megfelelő, karcsúsított szabású darabokat helyezd előtérbe.

 

#4 Ne félj a színektől! 

A másik típushiba a molettebb lányok között, hogy félnek a színektől – mondván, hogy a fekete slankít. Ez való igaz, ám egy-egy színes, akár mintás ruhadarabbal mégis nagyon jól tudod kombinálni öltözködésed, kihangsúlyozni előnyös testrészeid!Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.