A legnépszerűbb fiús játékok: ilyen korszakai minden ksifiúnak vannak!

Főoldal > A legnépszerűbb fiús játékok: ilyen korszakai minden ksifiúnak vannak!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legnépszerűbb fiús játékok: ilyen korszakai minden ksifiúnak vannak!


2019/09/13

Ha kisfiad van, biztosan Te is találkoztál már ezekkel a játék típusokkal – ha pedig csak most fog megszületni, akkor bizonyára fogsz. Szinte minden kisfiúnak van ugyanis egy-egy ilyen korszaka, ami hoszabb-rövidebb ideig tart! 

A legnépszerűbb játékok a kisfiúk körében

A járműves korszak

Menő járgányok, HotWheels, sportautók vagy épp teherautók – esetenként repülők vagy éppen vonatok. Ezek a játék típusok szinte minden kisfiú életében fontos szerepet töltenek be. Az izgalmasabbnál izgalmasabb pályák, a gyorsulás, és a kedvenc autótípusok hosszú időre képesek lekötni a gyereket!

 A dínós játékok

Misztikusak, hatalmasak, vadak és erősek! A dínós játékok a legtöbb kisfiú szívét hamar meghódítják. Lehet szó akár csak szépen kidolgozott kis figurákról, vagy a manapság olyan népszerű dínó kutatós játékokról is, amelyekben a gyermek maga „áshatja ki” a dínó csontokat.

 

Barkácsolás, építés és kalapálás

Amíg a lányoknál az egyik legnépszerűbb szerepjáték a babázás, addig a fiúknál minden bizonnyal a szerelés és a barkácsolás. Ezek a játékok nem csak kiváló szórakozást nyújtanak a kicsiknek, de rendkívül jó készségfejlesztők is: a kézügyességet, a logikát és még sok más készséget fejlesztenek nagyon hatékonyan.Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.