Hogy válassz ajándékot ismerősöd gyermekének?

Főoldal > Hogy válassz ajándékot ismerősöd gyermekének?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogy válassz ajándékot ismerősöd gyermekének?


2019/05/31

Gyermeked, ismerősöd gyermeke hamarosan születésnapját ünnepli, vagy csak szeretnéd meglepni valamivel? Mutatjuk, hogy érdemes ajándékot választanod neki! 

Hogy válassz ajándékot ismerősöd gyermekének?

#1 A legfontosabb az érdeklődési kör! 

Ha saját gyermeked számára keresed a tökéletes ajándékot, biztosan tisztában vagy vele, hogy pontosan milyen játékok, témák érdeklik – így ezzel a ponttal valószínűleg nem kell túl sokat foglalkoznod. Azonban ha ismerősöd csemetéjének keresel meglepetést, korántsem biztos, hogy tisztában vagy igényeivel, kedvenceivel. Ilyenkor jó választás lehet megkérdezni a családtagokat, az anyukát – vagy épp finoman kifaggatni a gyermeket arról, hogy minek is örülne pontosan! 

 #2 Jó támasz az aktuális divat

Persze azzal, hogy szeret kisautókat tologatni, még nem biztos hogy előrébb vagy az ajándékvásárlást illetően. Mindig vannak azonban éppen aktuális, divatos mesék, mesehősök és figurák a gyerekek életében, amik jó támaszt nyújthatnak a játék vásárlás során. Ha sikerül kiderítened, hogy a Mancs őrjárat játékaiért, vagy épp a Hot Wheels szuper autóiért rajong a kicsi, máris könnyebb dolgod van. Érdemes azonban arra is rákérdezni, hogy milyen játékai vannak már ezekből, nehogy félrenyúlj! 

 

#3 Vásárolj online! 

A játék webáruházak tökéletes megoldást nyújtanak, ha meglepetést szeretnél venni ismerősöd gyermekének. Egyrészt a legjobb webáruházak konkrét ajándék javaslatokkal is várnak, másrészt a kiválasztott ajándék linkjét akár az anyukának is elküldheted ellenőrzésre vásárlás előtt! 

 

#4 Olyan ajándékot válassz, aminek a szülő is tud örülni! 

Persze, nem úgy értjük, hogy ő is tudjon játszani vele :) 

Az azonban rendkívül fontos az ajándékvásárlás során, hogy ne sértsük meg a szülő nevelési elveit. Amennyiben a család tudatosan tartja távol a gyermeket a lövöldözős játékoktól, nem célszerű játék fegyverrel meglepni a gyermeket! Ugyan így érdemes rá ügyelni, hogy ne indíts el “lavinát”: egy-egy gyűjthető játék beszerzésével ugyanis akár hónapokig tartó vásárlási lázat is kialakíthatsz a gyermekben, aminek nem biztos, hogy a szülők is örülni fognak. Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.