Ez volt sokunk gyermekkorának 3 legmeghatározóbb játéka!

Főoldal > 3 meghatározó játék a múltból

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 meghatározó játék a múltból


2018/07/16
CsA

Emlékszel még, hogy gyermekkorodban mennyivel másabb játékokkal játszottál, mint ma a kisgyerekek? Emlékszel még, hogy a telefonok és számítógépek előtt milyenek voltak az igazán jó játékok? Cikkünkben összegyűjtöttünk 3 olyan egyszerű játékot, amit valószínűleg mindenki imádott, olvass tovább és nosztalgiázz velünk!

Retró játékok

3 retró játék a múltból

 

Az alábbiakban bemutatunk három olyan játékot, amelyekkel biztosan játszottál te is gyermekkorodban! Reméljük felelevenítődnek benned a kedves emlékek és mosolyogva gondolsz vissza ezekre a tárgyakra. Lássuk ezt a három játékot! 

1. Keljfeljancsi

A keljfeljancsi egy igazán egyszerű, de mégis rendkívül szórakoztató retró játék, hiszen a kisgyermekek figyelmét hosszú ideig képes volt lekötni. A kicsik nagyon élvezték azt, hogy akárhogyan is lökték meg a bábut, az mindig felállt kerek aljának köszönhetően. A játékot a mai napig be lehet szerezni, de sajnos egyre kevesebb gyermek ismeri ezt a játékot.

 

2. Búgócsiga

A másik nagy kedvenc a búgócsiga, amely szintén egy egyszerű játék. A búgócsiga tetején található fogantyú segítségével lehet pörgésbe hozni, amely a gyerekek számára nagyon szórakoztató.  A szerencsésebbek villogó és zenélő búgócsigát tudhattak magukénak.

 

3. Üveggolyók

Az üveggolyók is nagyon kedvelt játékok voltak, de sajnos nem veszélytelenek. Gyönyörű mintájú golyókat lehetett kapni és a gyerekek imádták, ahogyan a két üveggolyó összekoccan és csilingelő hangot hallattak. Sajnos mindenki hallott ijesztő történeteket, hogy egy gyermek lenyelte egy üveggolyót játék közben, de megfelelő odafigyeléssel nyugodt szívvel élvezhették a gyerekek ezt a játékot.Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.