Ezért jó klímával fűteni

Főoldal > Ezért jó klímával fűteni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért jó klímával fűteni


2019/09/25
SzSz

Klímánkkal már nem csak hűthetünk, de fűthetünk is otthonunkban. Sokkal több előnye van a klímával való fűtésnek mint gondolnánk. 

Fűtés klímával

Olcsó 

Igen! Sokan azt hiszik, hogy a klímahasználat nagyon megdobja a havi villanyszámlát. Ez azonban egyáltalán nem igaz. A mai modern klímaberendezések nagyon jó energiafelhasználással működnek, így nem kell tartanunk attól, hogy a hónap elején a rezsi költsége meglehetősen megugrik. 

 Bárhol kialakítható 

Még egy kandalló esetén a kémény megépítéséhez is engedélyre van szükségünk, illetve a gázhalózat esetén sem mindegy a szobán belül hol helyezkedik el a fűtőtest, a klíma esetén sokkal több lehetőségünk adódik. A klímaberendezés belső illetve külső egységét is eldönthetjük, hogy hova szeretnénk szereltetni. Fűtés klímával: máris jobban hangzik, igaz? 

 

Lokális használat

Még a központi fűtésrendszerek esetén, ha bekapcsoljuk az az egész lakást fűteni fogja. A klímaberendezés használatakor csak az adott szoba fog felmelegedni, a lakás többi helyisége nem. 

 

Hűtés és párátlanítás

Természetesen az egyik legnagyobb előnye a klímával való fűtésnek, hogy nyáron hűtésre használhatjuk. Emellett segít szabályozni a lakás páratartalmát is, amely a kialakuló penészfoltoknak nem kedvez, életminőségünknek azonban igen. Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.