Ajándék kisokos kislányoknak: ezt vedd, ha biztosra akarsz menni!

Főoldal > Ajándék kisokos kislányoknak: ezt vedd, ha biztosra akarsz menni!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ajándék kisokos kislányoknak: ezt vedd, ha biztosra akarsz menni!


2019/07/29

A kisgyermekes anyukák sokszor találkoznak azzal a kihívással, hogy más kislányának „kell” ajándékot szerezniük… A gyermeket meghívják egy szülinapi zsúrra, és naná, hogy rád marad az ajándék kiválasztása! De mit érdemes venni, ha alig ismered az ünnepeltet? Mutatunk néhány szuper ötletet! 

Ajándék kisokos kislányoknak: ezt vedd, ha biztosra akarsz menni!

Ajándékvásárlás előtt: próbálj informálódni! 

Természetes, hogy nem ismerheted gyermeked minden ovis társát, osztálytársát úgy, mintha a sajátod lenne. Bár a legjobb barátnőknek könnyű lehet ajándékot vadászni, egy kicsit távolabbi barátoknak már igazi kihívást jelenthet. Ha mégis szeretnél személyre szabott, igazi örömet okozó ajándékot szerezni, próbálj tájékozódni! Sokat segíthet például saját gyermeked is: faggasd ki, mit szeret a kislány. Például milyen figurák vannak füzetjének borítóján? Mivel szokott játszani? Milyen állatokat szeret kifejezetten?

 A trendek nagy segítségedre lehetnek! 

A legjobb ajándékötletek kislányoknak sokszor igazodnak a trendekhez, hiszen ezeket nagyjából könnyű meghatározni. Egy ovis, bölcsis korú kislánynál például tuti választás, ha Jégvarázsos cuccokat szerzel be, míg egy kisiskolás esetében szinte biztos, hogy a lovacskák nyernek. Kicsit nagyobb, 9-10 éves lányok esetében manapság a lámás, unikornisos játékok és fancy cuccok is nagyot hasíthatnak! A trendekről kérdezd bátran saját gyermeked, ő pontosan fogja tudni, mi a „menő” mostanában.

 

Néhány biztos tipp ajándékötletként

Mindenki személyre szabott, tökéletes ajándékot keres, aminek igazán örül a megajándékozott… De ugyan ki ne esett volna már abba a hibába, hogy túl későre hagyta a vásárlást? Ilyenkor nem árt, ha van a tarsolyunkban néhány tuti tipp, ami mindig jó választás. Egy kedves, jó minőségű, trendi plüss, például a NICI plüssfigurái mindig nyerőek, ha ajándékról van szó! 

 

Nyugodtan kérj segítséget, vagy kutass magad! 

EZ a játék webáruház például rendkívül nagy segítség lehet, ha abszolút ötleted sincs. A webshop felületén korosztály és nem alapú bontásban is találsz játékokat, ajándékötleteket, amelyeket természetesen élő tapasztalat alapján állítottak össze. Az ilyen típusú segítségeket pedig nem csak érdemes, de szinte kötelező is felhasználni! :)

 

 Legfrissebb cikkek


Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?
A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.
Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!
Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 
Bízd szakemberre a klímaszerelést
Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.