A retró divat öltözékei, amik manapság is megjelennek a piacon


Retró divat, ami nem csak régen volt menő


Retró divatos

Napjainkban sok trend a 80-as évekből köszönt vissza, mégis, amikor erre az időszakra gondolunk a feltűnő hajak és ruhadarabok jutnak eszünkbe. Olvasd el cikkünket és nosztalgiázz velünk, hogy milyen is volt a „retró divat”!


Ilyen volt a retró divat

 

1. Retró hajak

Ugye megvannak az emlékezetedben azok a képek, amelyeken mindenki óriási, feltupírozott hajakkal villogott? Hát igen. A 80-as években valójában minél nagyobb, minél színesebb volt a hajad, annál menőbbnek, merészebbnek számítottál. Lányok és fiúk is imádták a többszínű, melíros hajakat, ami valljuk be ma már inkább cikinek számít, mint divatosnak. De hát változnak az idők és vele változunk mi is!

 

2. Retró sminkek

Szerintünk, ami a retró sminkekről mindenkinek rögtön eszébe jut az a vastag, fekete szemceruzavonalak és az élénk színű rúzsok. Ami furcsa, hogy a szemceruzát nem csak a nők kedvelték, de a férfiak is nagyon szívesen mázolták szemüket koromfeketére. A rúzsok terén az élénkpiros és a barna színek vitték a pálmát, de ez úgy tűnik, hogy napjainkban ismét menőnek számít.

 

3. Retró ruhák

Farmer, válltömés és bődzseki. Talán a három legikonikusabb trend a 80-as évekből. Ezek közül talán a válltömés az, amely nem maradt a divatvilág által kedvelt trendek között, de a farmer minden változata és a bődzseki a mai napig imádott maradt.

Szerző: CsA

címkék: Érdekességek a múltból, Külföldi retro, Magyar retro

Kommentek


sarar.hu

sarar.hu

A sarar.hu Magyarország legújabb retro és mai, valamint modern híreivel foglalkozó oldala, melyen a legjobb újításokat is elolvashatod. Ami trend volt régen, vagy trend ma, az itt lesz holnap!

 

sarar.hu - a múlt nálunk tér vissza!

sarar.hu - a múlt nálunk tér vissza!

“A múlt diktálja a jövőt.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eszközbérlés

Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?

A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.

Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!

Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!

Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 

Bízd szakemberre a klímaszerelést

Bízd szakemberre a klímaszerelést

Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.

Fűtés klímával

Ezért jó klímával fűteni

Klímánkkal már nem csak hűthetünk, de fűthetünk is otthonunkban. Sokkal több előnye van a klímával való fűtésnek mint gondolnánk.