Buktatók lakásvásárlás során


Erre figyelj, ha lakást vásárolsz


Lakásvásárlás

Lakásvásárlás során fontos mérlegelnünk minden igényt, és persze a költségvetést is. Alaposan át kell gondolnunk milyen szükségleteink, vannak egy lakással kapcsolatban: hány négyzetméter, hány szoba, kertes legyen-e, milyen fűtése legyen, hány fürdőszoba, kell-e terasz stb. De mik azok, amikre mindenképp figyeljünk oda? 


Vizsgáljuk meg az ingatlanhirdetést


Az online ingatlanhirdetések során fontos megfigyelnünk minden apró részletet. A képeket alaposan tanulmányozzuk át, illetve a szövegre is figyeljünk oda, milyen a megfogalmazás. Itt már kiszűrhetjük egy ingatlan buktatóit, és nem pazarlunk felesleges időt. 

 

 

Személyes megtekintés 


Ha már megnézzük az ingatlant minden szobát és sarkot figyeljünk meg. A tulajdonosoktól vagy az ingatlanközvetítőtől minden lényeges információra kérdezzünk rá: mikor épült a ház, mikor volt karbantartás, milyenek a vezetékek, a gáz, villany, víz, a tető állapota, stb. Minél részletesebben utánakérdezünk, annál kisebb az átverés esélye. 

 

 

Szerződés, tulajdoni lap


Mikor minden a helyén volt, akkor sem szabad megnyugodnunk. Az ingatlan összes eddigi papírját feltétlenül tekintsük át, hogy biztos minden rendben legyen. Ha ott sem tapasztalunk szokatlant, akkor a szerződés minden pontján is fussunk végig a félreértések elkerülése végett. 
 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


sarar.hu

sarar.hu

A sarar.hu Magyarország legújabb retro és mai, valamint modern híreivel foglalkozó oldala, melyen a legjobb újításokat is elolvashatod. Ami trend volt régen, vagy trend ma, az itt lesz holnap!

 

sarar.hu - a múlt nálunk tér vissza!

sarar.hu - a múlt nálunk tér vissza!

“A múlt diktálja a jövőt.”

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eszközbérlés

Bérelni vagy vásárolni jobb az eszközöket egy szabadtéri rendezvényre?

A parti szervezésének fontos lépése, hogy az eseményhez illő kellékeket beszerezzük. Ez valójában egy drága mulatság, de akár olcsóbban is megúszhatod! Nem kell minden eszközt megvásárolnod, hiszen manapság lehetőséged van eszközök bérlésére is.

Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!

Molettként is divatosan? Mutatjuk, mire kell ügyelned!

Molett testalkattal is szeretnél előnyösen, divatosan öltözködni? Mutatjuk a három legfontosabb dolgot, amire ügyelned kell a ruhatárad kialakításakor! 

Bízd szakemberre a klímaszerelést

Bízd szakemberre a klímaszerelést

Jobb, ha szakemberre bízod a klímaszerelést, hiszen számos problémától megóvhatod magad, emellett pedig további költségekbe sem kell verned magad.

Fűtés klímával

Ezért jó klímával fűteni

Klímánkkal már nem csak hűthetünk, de fűthetünk is otthonunkban. Sokkal több előnye van a klímával való fűtésnek mint gondolnánk.